Snöskoterfeber

Vasaloppsskoter


skrivet den 22 jan av Admin, klockan:11:39
De som tar sig igenom ett vasalopp är alla värda en stor bukett rosor. Om jag har rätt teknik eller tillräcklig kondition, det kan jag inte svara på. det som däremot hindrar mig från att deltaga i denna klassiker är den fruktansvärda trängsel som bildas. Jag har i vanliga fall svårt med den trängsel vi har på vår lövmarknad i Karlskrona dagen före midsommarafton, men detta som de här får uppleva, usch. Däremot skulle jag gärna kunna följa med på avstånd. Lite vid sidan om så att säga. Vad vore  bäst då om inte en snöskoter. Ligga där och glida vid sidan om och följa de allra främsta. Vetskapen om att jag inte kan följa dem med synen alla dryga nio milen det handlar om, det vet jag fast idén skulle ändå vara riktigt rolig.

Förmodligen är detta inget nytt och skulle jag ge mig på detta då skulle jag nog inte behöva bli ensam. En annan med vågad och rent idiotisk lösning är att jag ligger lite på rulle vid starten och när det släppt alla dessa 16000 sticker jag iväg med min skoter och tar täten. Då syns jag i närbild i bästa direktsändning och innan någon har hunnit stoppat mig är jag långt borta utan synhåll för någon eftersom jag har planerat min sorti på bästa sätt. Vad fräckt först i världen på min vasaloppsskoter. Att jag då blir portad för gått, det tar jag gärna. Fast då måste jag ta mig in innanför de avspärrningar som satts upp och hur nära jag får befinna mig utan att ha betalat avgiften för att få starta, det är en fråga jag först måste ta reda på.

När jag ändå är på tråden kom jag på en annan idé varför inte sondera terrängen någon dag innan och ta mig dit på skoter. Packera den och ge mig ut på spåret i en svacka där bilderna inte är så tydliga. Där tycker jag upp med mitt nummer och leder plötsligt tävlingen. En maratonlöpare gjorde så i ett OS. Han tog en omväg via en taxi och passerade alla i täten och när han steg ut fortsatte han och ledde plötsligt tävlingen. Detta önsketänkande är på väg att spåra ur, märker ni det. Nu tänker jag avsluta detta och bara påpeka en enda sak . Ska ni åka skoter den dag det är vasalopp. Åk vid sidan om och följ dramat på avstånd och skit i mina idéer. Skulle det ändå dyka upp någon, då vet ni vem det är.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt