Snöskoterfeber

Skotertur i naturen


skrivet den 23 jan av Admin, klockan:11:39
Till sist hittar jag en led jag kan använda. Något uppkörd och små guppig, men tillräckligt körbar med snö som räcker. Mina besök i naturen handlar nästan uteslutande om att ta en runda på min skoter. Variera och hitta nya stigar och leder där jag hittar nya miljöer och upptäcker nya inslag som vår natur kan erbjuda. Mitt användande av min skoter handlar endast om att njuta och uppleva. De som använder en i sitt yrke, de har ett djupare och ett mer bundet förhållande till sin skoter.

Mitt ligger på annan nivå, men är ändå lika viktig att kunna ty sig till och lita på. Ett fordon som jag rankar högre än alla andra jag använder. Det är användbart på flera sätt och hjälper mig även med andra olika sorters uppgifter jag behöver ha hjälp med. Funderingar kring att arrangera egna skoterutflykter, det har ännu bara stannat vid en dröm. Där har jag ändå förhoppningar om en upptrappning som ska kunna bli lönande. Fast det kommer förmodligen dröja ytterligare några år. Just nu vill jag vara ensam med min skoter när jag är ute i naturen och tar mina regelbundna och alltid lika givande turer.

 Turer som kort kan beskrivas med ett enda ord.

UNDERBART

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt