Snöskoterfeber

Skotern min räddning


skrivet den 26 jan av Admin, klockan:11:41
Trött på jobbet, trött på dyra elräkningar, trött på att skotta snö framför garaget, trött på kylan, trött på alla dåliga repriser framför min tv, trött på alla erbjudanden om bantning i varenda bilaga som följer med våra största tidningar, trött på att vår tvättmaskin inte fungerar som vi vill, trött på att min förkylning aldrig släpper taget, trött på all reklam vi får varje måndag och som handlar om resor till värmen, trött på att läsa allt bloggande som jag tidigare tyckte om att läsa, trött på alla samtal jag får från försäljare, trött på att ständigt behöva kasta mina lappar som jag spelat på lången eftersom jag aldrig vinner, trött på den bowling jag spelar och till våren lägger jag av, trött på alla politiker som skiter i sina uppdrag och ägnar sig åt annat, trött på lyssna på svensktoppen eftersom det är samma 10 låtar hela tiden, trött på det mesta just nu faktiskt. Det är tur att det står en snöskoter utanför. Ta en tur på den och hitta tillbaka till lite sinnesro.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt