Snöskoterfeber

Skotercross VM i Malå


skrivet den 28 jan av Admin, klockan:11:41
Läste att det hade hållits VM i skotercross upp i Malå i Västerbotten. En succé med över 10000 åskådare. En tredubbling av de ordinarie invånarantalet. Tänk lilla Malå som arrangör för ett VM var min första tanke. Sedan fick jag bara goda vibbar när jag läste om detta arrangemang och hur lyckat det blev. Även vilken massmedial framgång detta måste vara med fulla hotell och PR som sprids runt om i världen. USA, Italien och de Nordiska länderna var det flest representanter från och hur stor sporten är för tv bolagen och hur brett den sändes i övriga världen, det har jag inget koll på. Däremot uppskattar jag att små orter som sällan lyfta fram fixar en så här stor grej för en byggd som mest är anonym och slumrande. Stor heder till alla inblandade i Malå med omnejd.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt