Snöskoterfeber

Olika skoter typer


skrivet den 18 jan av Admin, klockan:11:38
Att blogga om färdmedlet skoter borde inte vara så svårt, det var åtminstone min första tanke. Sedan när jag googlade lite upptäckte jag att skoter kan ha flera olika utseenden. Jag har alltid in min enfald trott att en skoter alltid bara kördes på snö så kallad snöskoter, men nu har jag även lärt mig att skoter klassas som moped/motorcykel eller är en typ av detta och att den går på jul, typ en EU moped. 

Jag kan ändå inte släppa min första tanke kring detta färdmedel och det är på snö man ska använda dem. Uppe i de norra delarna av Sverige där man bäst kan utnyttja dem. Någon erfarenhet av dem, det har jag inte däremot har jag sett tävlingar med dessa kraftiga vrålåk köra runt i banor och tagit satts över backarna. Det verkar rätt häftigt och jag skulle gärna prova på en lite mer nybörjaraktig nivå.

 Även att skotern finns i fler olika typer är det originalet som man kör på snö som jag tycker är häftigast och den av skotrarna som syns mest och som välförtjänt ska ha mest utrymme.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt