Snöskoterfeber

Hur går det till?


skrivet den 29 jan av Admin, klockan:12:49
Jag måste säga och erkänna att jag nog var lite förvirrad när jag läste om detta med VM i snöskoter. Jag hade verkligen ingen aning om att det förekom och jag blev mycket intresserad av att veta mer. Jag hittade nämligen en artikel där det stod att VM för i år precis var avslutat och där i så presenterades resultaten. Tyvärr så stod här inget mer specifikt men jag har nu lovat mig själv att jag ska försöka läsa på mer när det gäller detta. Jag vill bland annat veta hur det går till rent praktiskt. Vad är det som man tävlar i ? Vilka olika deltävlingar och grenar finns det och så vidare? Jag har ännu inte sökt särskilt mycket information om det men jag kommer att göra det och jag tror nog att det kommer att bli ganska lätt att hitta information om det också.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt